Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked till en Ängel

Nu när du tvingar mig att gå
ska jag lämna tillbaka dig till himlen
att stjäla dig där ifrån, var nog det dummaste jag gjort
Himlen vänder in- och ut
när deras kära Änglar stjäls
Och inte kan du som en av dom
Stå ut med helvetets ångor
Helvetets klagorop och sång,
Sällan syns mina tårar här
Värmen besegrar dom alla

Men som vår goda herre har gjort klart för oss
Så hör Änglar till i Himlen..

Och
de som jag i skuggans dal
Där syns inga tårar
Värmen besegrar dom alla

Åh, jag undrar;
Leker dom med oss
Så att mörker kan lysa i deras dag

Men nu så är du fri
Mot all min vilja

Din Älskade, bara din; En av alla dödens hundar




Fri vers av Kristian Horn
Läst 570 gånger
Publicerad 2006-01-12 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristian Horn
Kristian Horn