Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dessa hopplösa poeter

Ja, jag håller med om poesins endlösa, tidslösa natur, men åtminstone, så skulle man kunna förnya, byta ut dessa tråkiga, våldtagna orden. Låt dom få sin frid, och låt nya toner, forma våra hjärtan, inte för att de ska formas anorlunda, men för att vi, poeter av vår tid, ska särprägla, just vår tid, bland atomkrig och cigaretternas död. Dikter som \"till dig\" har vi båda sett för många gånger, lite förändras men, det är en upprepning. Jag ska inte säga att jag inte är skylldig, jag har själv skrivit dessa texter, dock inte så fin vers som du.
Men fan, har vi ingen respekt för den tidigare generationer av poeter, har vi inte, det i vår tid, att revolutionera så som de före oss.




Övriga genrer av Kristian Horn
Läst 630 gånger
Publicerad 2007-03-18 12:10



Bookmark and Share


  lyckeli
Och skyldig med färre lllll.....
2008-10-16

  Scalebag
man kan ju annars börja med att lära sig stava \"ändlösa\" rätt..
2007-04-23

  LillasysterKanin
Ingens verk är fula verk
2007-03-18

    Bodil Sandberg
Varje människa äger rätten att skalda ...poeta... dikta så det frusar och brusar och porlar och sorlar...inget av de gamla vackra orden kan någonsin våldtas ..de är etsade i tiden och inget kan kränka dem....rätt och fel existerar inte i poesins värld...är jag en hopplös poet...ja kanske det...men jag är en förnöjsam poet...jag njuter av att locka fram det som finns inom mig...jag lever här och nu och inget ...ingen kan hindra mig från att använda ORDET på mitt eget vis...i poesins värld är vi alla lika...det GAMLA OCH det NYA bör kunna samsas i en härlig harmoni...evigt..FRAM FÖR POESIN ...precis som den är för var och en!
2007-03-18

  Sanningsägaren VIP
Words!
Gillar dina tankegångar Kristian!
Lätt att hamna i samma gamla fåra...
Tack för din ringklocka!
/Åsa
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Kristian Horn
Kristian Horn