Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärta


Om

Om du står på mina fötter är jag tyst
Om du sliter mitt hår är jag tyst
Om du river mitt ansikte är jag tyst
Om du vägrar svara är jag tyst
Om du vänder mej ryggen är jag tyst
Om du men om du bara vågar flörta med grannfrun igen är jag inte tyst




Fri vers av Anette
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-01-13 17:05



Bookmark and Share


  sol
..kasta ut!!!...
2006-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Anette