Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vin Räkor men ingen sång

Vin i höga glas vitt
Räkor i blå skålar
kyssar som genomskinliga fjärilsvingar
Full måne bakom tyllgardin
Sång----- men jag kan ju bara \" i ett hus i skogens slut\"




Fri vers av Anette
Läst 494 gånger
Publicerad 2006-01-13 21:26



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
annorlunda dikt som jag inte förstår helt men som charmar mig totalt i sitt språk - tredje raden är osalgbar!
2006-01-13

  Cris
Ah..det gör inget. Sång som sång. Bara vinet och räkorna gör sitt bakom innanför tyllgardinen..
2006-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Anette