Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Darling, u make me feel like insane glitter.. ...just swirling around u


Vi dog i varandras fotspår.


Tänk om vi kunde ändra en sekund,


den sekunden som ändrade våra andetag och lätta rosa steg

och vi tog slut.



En sekund som blåste sanningen in i våra ögonlock
o alla år som varit är knappt ett minne nu.


Vi smyger bland alla livets minor, precis där vi började förut

Min enda, du är inte speciell nå mer,
du är en i mängden i mina tankars skog.



Och just som natten faller och skuggor börja flikra
så ser jag våra anletsdrag förvandlas, suddas ut,

försvinna


jag vet att en sekund är allt i världen där ögonblick bestämmer
och vår sekund
har ändrats av ett behov till nya händer

nya fingrar, kyssar, kvällar


någon ny som håller i vår själ och drömmar


vår sekund var menad till att glömma


du finns kvar min fina, men sakta bleknar bort
du och jag var filmer,

pjäser om ett liv

utan egna chanser, eller viljan att va fri





Fri vers (Prosapoesi) av Kattis Aveanat
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-07 22:59



Bookmark and Share


  John Shade
sekunder är änglalikt skrämmande
2011-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Kattis Aveanat
Kattis Aveanat