Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Where I'll find your fotsteps, is where I'll find myself


För våra tankar finns vi, men för oss är vi luft...













- Oh du vackra, kan du ställa dig på knä och tillfredställa världen.

vänta inte på din tur
den kommer

aldrig.



Svartheten närmar sig och kramas
som en varm filt

av päls
och blod och dig..




Genom att vandra i tidvågen, skapas varje snöflinga,
alla sexuella atrofier

och du med din instabila trygghet




Hittar dig där vi aldrig trodde fanns,

men alltid misstänkte.

ner ett trappsteg och
ett hopp ifrån sanning och Buddha,

där vi är små i en sandlåda av endorfiner.






Blablabla
Om du stänger ena ögat, så slutar den andra att se
om vattnet forsar ur alla håligheter

är det dags att tro på gud och be





I en sörja av vilsna själar, olagliga substanser, självmordstankar och
krångliga ord


Finns vi
Hjälp..





Fri vers (Fri form) av Kattis Aveanat
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-08 21:14



Bookmark and Share


  Wolf Wallström
tycker om Dina ord.....
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Kattis Aveanat
Kattis Aveanat