Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

Dimman svepte sakta in

Över den värld som en gång fanns

En gång var ens hem

Var tryggheten



Ingen gick vilse


Ingen gick miste



Sakta glider vi bort

Försvinner ur bilden



Dags att mönstra

Till ett

Nytt liv



Börja om på nytt



Mönstra till det krig

Som en gång

Var ditt liv




Fri vers av Johan I
Läst 152 gånger
Publicerad 2011-11-09 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan I