Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OBS! Denna text skrevs med en melodi i mitt huvud. Jag lägger ut den i hopp om att den bär även utan min ihopfantiserade låt. Ja/Nej? Kommentera gärna! 




Ingenting alls

Blickar på teven, ögon som tåras av människors sång


Orden missförstås, känslor som såras ännu en gång


För inget jag gör, ingenting alls


får samma kärlek och acceptans


som vad ni nu ser hos alla andra där på skärmen


 


Jag har bara ord, alldeles för många för bara mig


De uttrycks i meningar, krångliga långa, bara för dig


Men inget jag gör, ingenting alls


ger samma inverkan någonstans


som vad ni än hör när ni lyssnar på radion


 


Mitt liv är ostadigt, jag följer inte samhällets norm


Vacklar och stapplar, falller ibland ner i känslostorm


När inget jag gör, ingenting alls


sätter humörsbåten ur den balans


som sällan går att finna här på havet


 


Dörrarna stängs, kappor vänds för vinden


Ni lämnar mig, går från färgen på kinden


Och inget jag gör, ingenting alls


bryter oss upp från vår gamla dans


som går i samma takt med varje steg vi redan tagit




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Faktiskt
Läst 1384 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2011-12-11 01:31



Bookmark and Share


  Feminaz VIP
Tycker om denna text.Närvaro i texten. Ett slags tillbakalutat reflekterande, som att se en kortfilm med musik i bakgrunden. Fint!
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Faktiskt