Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan

Det gör ont i mig när jag påminns om allt som var vi
som inte är längre.

Jag kan fortfarande höra skratten eka
Mina lakan är fortfarande skrynkliga.
Men du är inte kvar

Och mitt hjärta skriker, min själ lider
för att jag inte kan få dig tillbaka,
inte kan övertyga ditt hjärta,
inte locka tillbaka dig till min famn.

Fan, vad jag lider. Fan.




Fri vers av dofta
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-18 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dofta
dofta