Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag sitter kvar



Jag sitter kvar
och väntar på något
jag vet aldrig kommer.

Likföbannat sitter jag kvar
och förnekar att jag hoppas


Jag sitter kvar
och väntar på något
ett ord
en mening

som aldrig kommer.

Jag vet inte ens vad jag väntar på
men jag sitter kvar
och hoppas

att mitt hjärta ska sluta dunka
varje gång du loggar in.




Fri vers av dofta
Läst 609 gånger
Publicerad 2007-02-11 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dofta
dofta