Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bort härifrån. © Wordwarrior \'06


Barnard\'s Star



Jag lever i en bunker

en jävla cementkartong.

Livet förkvävs härinne

som en instängd maskinpistong.



Den bultar och bultar

strackars grannar till min livsande

de måste klämmas nåt förbannat

av min själpistongs kastande.



Spark! Kross! Krasch! Kabutong!

Bara ställningarna kan va kvar,

för allt annat är förintat

av längtan till Barnard\'s Star.




Fri vers av Wordwarrior
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-01-22 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wordwarrior
Wordwarrior