Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågsdropparna från förr


Jag läser på din näthinna
och ser frågorna
du inte minns
svaren på

Färgerna
du skapar
dina sanningar av
är otydliga

men ändå påstår du
att du ser
kristallklara nyanser
av regnbågsdroppar
från din barndom




Fri vers av Hanna Pilbom
Läst 584 gånger
Publicerad 2006-01-22 18:14



Bookmark and Share


  kärleksbarn
mysig dikt! och vilken mysig bild!
2006-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Pilbom
Hanna Pilbom