Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för en stund sen


Förföriskt

Soldis över sjön

och jag blir nästan förförd

tar av vantarna




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-01-29 13:24



Bookmark and Share


  Anya VIP
Den här gobiten hade jag missat men desto mer njutsam när jag fann den. Bra!!!
2012-02-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Lätt att falla
för det vackra kalla
hoppas bara att
händerna inte skalla
och Du i kylan
ändå hemmåt
gott kunde
tralla...
2012-02-03

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-02-03

  Linda CH VIP
Naturkärlek som värmer i hjärtat!
2012-02-01

  anits VIP
Vacker text till en underbar bild
naturen är vacker
2012-01-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
naturens skönhet
2012-01-29

  Bibbi VIP
Så fint Du måste bo som kan ta Dig till detta vackra.
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP