Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriven 26 januari. På mobilen. Dubbeltydig som alltid.




Jag vill väcka din vår/Jag vill göra dig lycklig

Som en solnedgång över ett landskap i snö 
vill jag lysa upp din dag 
och smälta resterna av din vinter
Så att din vår äntligen får vakna

För din vinter har varit svår 
och alldeles för lång

Jag vill att dina vindar ska vara varma
Och att molnen
ska tömmas på regn
så att de ej längre skymmer din syn

Att din himmel slutar att vara grå
och istället blir klar, ljus och blå






Fri vers av Faktiskt
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-30 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Faktiskt