Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

köp köp köp ett bättre liv


du är i obalans

känslorna, hormonerna
de är i obalans

köp min kräm så blir du botad

köp min kräm för 299 spänn

komplettera med dessa förresten

nu blir du absolut botad, frisk och kry


med en fin hy på köpet!















det värsta är jag kommer köpa alltihopa.




Fri vers av Flogging Elly
Läst 546 gånger
Publicerad 2006-01-23 20:51



Bookmark and Share


  Daemon
kommersialismen i sitt esse, vad gör man inte för att påverka sitt utseende till det bättre.
2006-02-19

    Tow doll
haha så du kommer köpa allt??
haha härligt skrivet!
2006-01-24

  Jessi
*s* Såna är nog alla tjejer!
2006-01-23

  Ola Rydberg
tankevärd och helt i tiden
2006-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Flogging Elly