Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min morfar dog den 12:e februari 2012, min släkt var där för att ta farväl när vi visste att han var på väg.

Det är inte riktigt rätt för att vara haiku, men jag behövde ett versmått


Åtta verser till morfar (haiku-ish)

 


Efterlämnade 
står vi här fyllda utav
det som kallas sorg


kan ej beskrivas
eller ikläs mina ord
en konstig känsla


 


Vill minnas en tid
då du var så som jag minns
men allt jag kan se


är andetagen
en skälvande kropp
utan vilja kvar


sen min varma hand
på din kallnande panna
min sista kontakt


 


Önskar jag kunde
komma ihåg om jag sa
att jag älskar dig


innan du försvann
bortom medvetenheten
in i drömmarna


 


Vill tro att du vet
och att du vilar i frid
Älskade morfar


 




Bunden vers (Haiku) av Faktiskt
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-25 04:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Faktiskt