Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget nytt

Jag vet inte riktigt

inte riktigt vad

vad det var


ingenting hände

inget nytt

i ditt sms stod

vad som ofta står


men på nåt sätt

så tror jag att jag

plötsligt insåg


att du nog trots allt

älskar mig




Fri vers av Elazam
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-07 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elazam