Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bevingade

titta, en fjäril

ropar den lilla flickan

den är bakom dej



jag vänder mej om

och ser en citronfjäril

lyfta mot solen



och flickan dansar

med armarna utfällda

som fjärilsvingar




Bunden vers av Eva Helene VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-03-19 14:18



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert fångad bild. =)
2012-03-20

  Katarina O´Nils Franke
Fin bild!
2012-03-20

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-03-20

  bittemi VIP
En vacker bild du målar!
2012-03-20

  anits VIP
En vacker tavla förmedlar du här
med dina fina ord.
2012-03-20

  Bibbi VIP
Underbart beskrivet.
2012-03-19

  Kim VIP
Underbart vacker och visuell! Fint som snus.
2012-03-19

    ej medlem längre
En härlig bild förmedlar du i denna senryu svit.
Väldigt fin! :)
2012-03-19

  Anya VIP
Två fjärilar på samma gång. fint!!!
2012-03-19

  thyra
Ljuvliga vårbilder!
2012-03-19

  Linda CH VIP
Smittande vårglädje vackert förmedlad!
2012-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP