Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågen

Regnbågen,
många färger,
för alla känslor,
för varje skiftning
i humöret,
i omgivningen ,
i ditt inre.

För varje gång du inser att du lever.




Fri vers av Yolanda
Läst 292 gånger
Publicerad 2012-04-06 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yolanda
Yolanda