Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dra. betr. - en cigarett som faller i glömska

Dimmiga snökristaller träffar den bortglömda rökkuren.
Ilskna bloss mot den stjärnklara himlen.
Det tomma cigarettpaketet faller ner i papperskorgen – glömskans källa.
Färglösa skrik genom den kalla vårluften.
På hjälp, trygghetens kärna.
Blodröda steg mot hissen, genom trogna korridorer.
Mot det som är sig likt dag ut och dag in.




Fri vers (Fri form) av Yolanda
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-15 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yolanda
Yolanda