Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktelse direkt från en psykiatrisk avd.

Vi som svävar i en dimma av ovisshet.
Kapslar och tabletter fyllda av hopp sjunker ner i ens kropp.
Själar som vandrar runt i färglösa korridorer i väntan på en förändring.
Trygga kaffekoppar mot marken, där de betydelsefulla prillorna kastas.
TV:n skriker i bakgrunden.
Gryningen är kommen.




Fri vers (Fri form) av Yolanda
Läst 285 gånger
Publicerad 2013-04-15 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yolanda
Yolanda