Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Notera mig

Solens isande strålar,
skär genom min kropp,
bara fötter mot kallt grus,
tänder som dras över flagnande läppar,
ögon som varken vill vara öppna eller stängda,
musik som räddar mitt liv,
folk går förbi som om ingenting har hänt.

Som om jag aldrig varit där.




Fri vers (Fri form) av Yolanda
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-17 17:41



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
utöver andra rader uppskattar jag särskilt de två sista, vilka får de övriga att förtjäna sin plats i som för(bi)gående
2012-04-17

    Shush
Starkt skrivet, jag gillar speciellt rubriken.
2012-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Yolanda
Yolanda