Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vid sidan


Livet är som en bok
med en pärm som har skiftat i sina färger

De tidigaste bladen har vagast trycksvärta
Och snart är den 40 i åren

Det har inte hänt många gånger i boken
men i natt känns det
som vid sidan 15 igen

Den är röd.




Bunden vers av WLindholm
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-18 03:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WLindholm
WLindholm