Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidsfågeln


Kan ej sova
det är klart som gryningen talar
fågelsång som är så vackert
därför kan jag ej bli förbannad!

Åderlåten från sömnen av en Sångfågel

Jag funderar ensam i min säng
"Vad tänker Fågeln
då den sjunger?"

Den kanske känner mig
samma fågel varje morgon
Kan det vara någon ande?

Är man ensam endast som levande?

Kan inte döda känna sig ensamma?

Eller är det en Framtidsfågel
som berättar för mig hur min framtid kommer att bli?

Kvitteri kvitt kvitter

Somnar...




Bunden vers av WLindholm
Läst 284 gånger
Publicerad 2012-05-19 04:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WLindholm
WLindholm