Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skapa mer som då jag var barn igen.


Minnen till dagen åter

Jag älskade

"Älskade"

Finna, tillbaka
där den blev lämnad

Jag älskar

"Älskar"

Lämnad blev den där
tillbaka, finna




Fri vers av WLindholm
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-19 04:58



Bookmark and Share


  WLindholm
Tack så mycket för din reflektion i ord.
2012-05-19

    ej medlem längre
Dina ord rör mjukt vid ögat....
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

WLindholm
WLindholm