Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om man kunde

omvända barns energi

Till och istället för att!
Förstöra jordens vackra skatt

Natur för kraften
vuxnas makten

Alla har varit barn
men vart tog dom vägen?

Framtid är inte bara en stund
i tiden.




Bunden vers av WLindholm
Läst 193 gånger
Publicerad 2012-04-23 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WLindholm
WLindholm