Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
värt ett försök . . .


Pärlsockrat

När sinnesfriden

vägrar att infinna sig

bakar jag bullar

med mycket pärlsocker på

tro mig - det hjälper en stund




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-15 08:37



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fin ..denna pärlsockrad
2012-06-28

  Bibbi VIP
Tack för tipset!
2012-05-28

  ULJO
Låter som en avkopplande syssedlsättning
2012-05-17

  Linda CH VIP
Låter som en bra terapi som definitivt ger utdelning! Låter dessutom mums!
2012-05-16

  Maria T
Så gott det luktar
2012-05-15

  Christine Sabel
så var det pärlsockrat, vilket underbart ord!
2012-05-15

  Anya VIP
Ett bra tips. Pärlsockret är som en extra krydda. Fint ordat!
2012-05-15

  anits VIP
Härliga rader, dina fina ord gör
att jag känner lust att baka
2012-05-15

  aol
måste lära mej baka, tack ör att du delar med dej av dina tankar vännen,
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP