Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då kan jag kanske börja leva

När skriken har tystnat.
När frustrationen mattats av.
När blodet slutat rinna.
När smärtan ändå finns kvar.
När acceptansen tar vid.

Då kan jag kanske börja leva.




Fri vers av Yolanda
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-15 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yolanda
Yolanda