Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav

Vi strävar i stormiga hav
vi dras ner av underströmmar, får i det mörkblå havets djup se skymten av de mörkaste bottnar
vi fortsätter med kraftiga tag vår strävan efter det vackraste av land
vi får vila i havets mest vindstilla väsen, vi får rida på vågornas kraftiga barm, dras ner av underströmmarna
dras upp av tidvattnet
begrunda det tidlösa, på de vackraste av land




Fri vers av bara_lite_text
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-16 14:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sköna berörande rader.
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

bara_lite_text
bara_lite_text