Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossat glas

hjärtskärande
att se andra såras
att såra
för att man inte kan
annat
för att alternativet är
värre
hjärtskärande
att tycka synd om andra
än värre
att tycka synd om sig själv
hjärtskärande
är livet
där du inte passar in
du är för trubbig
hjärtskärande
att se på




Fri vers (Fri form) av bara_lite_text
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-29 10:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vassa insikter
2012-05-29
  > Nästa text
< Föregående

bara_lite_text
bara_lite_text