Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda klackar


Med halm i huvudet,
hjärtlös, feg och små
hittar inte den gula vägen
och häxan kaklar mig i örat.

Var hittar man trollkarlen från Oz
i tider med mobiltelefoner och digitalteve?




Fri vers av Eyglo
Läst 440 gånger
Publicerad 2006-02-03 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eyglo
Eyglo