Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En engelsk text, skrivet av ett geni, översatt av ett annat till.......LATIN


Like Preparation (latin)

Indoctrinatione
contagione
a domino gradus
cum stercore educationem
admotione
maxime de populatione
tv doctrina liberis
magnus fratri-generatione
nomen
per sui nominationem
fictus-praemium-consideracionem
persoluta per Phillipo Masone
congratulatione!
homines sine inspiratione
Micro-concisa populatione
in magnis celebratione
agitatione
remota sobrie nationes
vir ad pugnam hominem
pacem custodiens
infestationem
hyacintho Foederationem
tenebris illuminatione
novum mundi ordinem
et totalis dominatione
negative vibratione
ipso mali proposita
pascebat insanit Norvegica
sensatione
expectationem
media revelationem
propago per Babylonis
molestie lacus statione
demonstratione
de orchestratione
iacet factus executiones
in fronte oculis
de populatione
sine tentationem
ad pugnam inflationem
bene amet canetis
ut a parte operationem
sicut praeparationem
servi in dispositionem
currere Forrest currunt
ad levare rationem
mentis penetrationem
anima moderationem
Jane verso dolorem
dare me legalizatione
non fabricatione
modificatione
criminalibus opus
fama manum statione
sicco informationem
mentis siccitatibus
publica degenerationem
sicut praeparationem
enim totalisatione
ultima solutio
libero imaginationem




Fri vers av Paul Kedzie
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-24 02:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paul Kedzie