Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Har Läst Bukowski


I'm a burning snake

forbidden fruit

just enjoy the show


The missing ink

for hidden tattoo

the darkness, the glow




Fri vers (Fri form) av Paul Kedzie
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-05 04:14



Bookmark and Share


  Federico Romano
Du är en bra adept..
Läste han på 80 talet en hyfsad film gjordes med M O´Rurke
2013-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Paul Kedzie