Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Har Levt I Ett Rus


Jag har levt i ett rus
i en konstant väntan
på kranen

levde utan ljus
såg ingen bly
kalla kalkonen, fasanen

och det kändes bara bättre
när det kändes värre
att det hela var....






...över




Fri vers av Paul Kedzie
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-04 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paul Kedzie