Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Originalet


Like Preparation

Like Preparation

Indoctrination
contamination
a master degree
with a shit education
manipulation
most of population
tv teaching kids
big bro-generation
reputation
by self-nomination
fake-prize-awards
funded by Phil Mason
congratulations!
civilization
micro-chipped people
in forced celebrations
agitations
stringpuppet nations
man to fight man
peacekeeping aggrevations
Blue Federation
dark illumination
a new world order
and total domination
negative vibration
wicked motivation
fueling up crazies
norwegian sensation
expectation
media revelation
spread by Babylon
BroadCasting station
a demonstration
of orchestration
lies become nice
in front of eyes of population
zero temptation
to fight inflation
it's all gonna pop
as a part of operation
like preparation
slaves in regulation
run Forrest run
to pick up a ration
of mind-penetration
soul-moderation
Jane versus pain
gimme legalization
not fabrication
modification
Criminal Network
Newsbending station
dry information
mental dehydration
the man has a plan
public degeneration
like preparation
for totalisation
a final solution
for free imagination




Fri vers av Paul Kedzie
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-24 02:26



Bookmark and Share


  Sebastian Noll
Bra! Ditt forum borde vara live, men kanske skriver du texter åt andra. Jag vet inte. Gillar det du skriver.
2013-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Paul Kedzie