Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

It

buy it have it use it
take it want it fuse it
win it love it choose it
steal it light it lose it
melt it drink it booze it

as long as you don't abuse it

chace it catch it meet it
burn it smoke it beat it
name it brand it breathe it
cook it hide it eat it
hug it kiss it feed it

as long as you don't need it

smell it taste it bet it
touch it waste it shread it
if you need to get it
think it grow it spread it
do it sell it let it....

grow inside your closet




Fri vers av Paul Kedzie
Läst 217 gånger
Publicerad 2012-06-24 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paul Kedzie