Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Tror Inte Att Jag Är Tveksam


Att en del av ens hjärna
gick att stänga av

inget jag läst
inget jag hört utav


Och att en del av ens hjärta
slår för fel sak

inget jag märkt
här på min barrikad


Och att ögon kan ljuga
det vet varje man

att blunda med det ena
är också nåt man kan


Och att höra det man hör
är ens alternativ

krydda med sitt egna
hembrända direktiv




Bunden vers av Paul Kedzie
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-30 10:32



Bookmark and Share


  Prins Hatt Under Orden
Mycket bra!
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Paul Kedzie