Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frost

 

Så bidar jag min tid
ömsint nynnande
vankande ditt ord
längs din tungas fall


Så skådar jag mitt liv
tungsint famlande
rämnande vår jord
i en hopplös trall


Du vänder
Du vandrar
Du vacklar i tö
din livrem nu spänner
och vinkar adjö


Så rumlar nu min värld
bergfast skälvande
andandes vår själ
mot en frusen tid




Fri vers av Ki
Läst 539 gånger
Publicerad 2006-02-09 21:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert, en jättefin rytm och "gung" i denna text,
känns klassisk och "gammaldags"
2006-02-28

    Cajsa
Du skriver mycket bra min vän
2006-02-09

    Porslinsdockan
Du är så otroligt bra på att få olika vackra ord att bilda en helhetsmelodi!
Fantasifullt.
2006-02-09

  jempa
Fint språk, mycket lättläst och bra flyt.

Nån sorts harmoni men ändå vemodigt...
2006-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Ki
Ki