Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livets bok kan ingen läsa eller förstå. kan man sluta boken innan den är slut


livets bok

livets bok har alla, med kappitel och sidor.
kan man stänga boken några kappitel före eller går inte de.
när vet man när den är slut.
om man tar livat av sej så kanske den är slut eller är man bara på fjärde kappitelet.
det kanske bara är fyra kappitel eller så är det femtusen kappitel.
man kan inte läsa sin bok och man kan inte läsa andra.
vilket kappitel är jag då och hur många kappitel är det igentligen.
är det lika många kappitel hos alla.
jag vill stänga boken nu i allafall...




Fri vers av Andreas. Engwall
Läst 442 gånger
Publicerad 2006-02-12 15:16



Bookmark and Share


    Louise B
skitfint.
väldigt bra gjord. den här gillar jag.
2006-03-28

  prinscess VIP
jösses grabben...jag får gåshud...
hela texten är suverän...
sista raden är helt fruktansvärt makalös...
den binder ihop hela texten till en massiv känsla...
...så redaktionen var är guldstjärnan???
2006-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Andreas. Engwall
Andreas. Engwall