Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härliga sommar


Det är bara sommaren som får smultron att smaka sött

Det är bara solen som skänker fräknar

Det är bara stranden som klär av dej naken


Det är bara du som får mej att kyssas




Fri vers av Andreas. Engwall
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-10 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas. Engwall
Andreas. Engwall