Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyanser av verklighet



Jag blev kär när natten smög sig på
dina läppar var lika mjuka som det sammets lena ljuset från månen i blå nyans

när ditt hår silades genom mina fingrar

när tapetens intensiva färg tonades ner till oändligheten
när verkligheten bara betonades i ett ord

så synd att du också är en människa som har hår under armarna
så synd att du inte tror på kärleken

verkligheten kom till baka i en kår av realism och alkohol

som sanden blåser från stranden




Fri vers av Andreas. Engwall
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-04 23:16



Bookmark and Share


    Louise B
så fint skört vackert, tack.
2008-12-09

  bergsdotter
Det här tyckte jag om,
bra skrivet :)
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Andreas. Engwall
Andreas. Engwall