Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag älskar livet när det är som bäst



jag älskar livet när det är som bäst
att färdas bakåt i tiden
är inte bra för någon
speciellt när man minns sig själv som sliten
och man får flashbacks från tider
när man inte var sig själv
fast man var ju ändå ett slags jag
men så som det ser ut nu
vill jag aldrig tillbaka
för jag trivs i det skick jag lever i nu
synd bara att jag måste tillbaka till staden
där alla minnen och fotspår ligger kvar
men det kommer en tid
för att vara specifik ett år och en termin
då man kan börja försöka
..eller, det finns inget försöka
man skall uppfylla sina drömmar och mål
man skall leva ut sina drömmar
man skall göra det man känner är rätt
det gör en gott
självförvekligande
mera sånt vill jag se

glädje

kärlek

och vänskap
det är det enda man behöver för att kunna skatta sig
väldigt väldigt

lycklig !

jag blir glad när jag skriver detta
för det är så

äkta
och så rätt!

lev i nuet och fånga dagen!




Fri vers av Flogging Elly
Läst 596 gånger
Publicerad 2006-02-13 16:58



Bookmark and Share


    jennystyle
så sant!! ibland önskar man att att det vore lättare sagt än gjort. snyggt skrivet!
2006-02-21

    Tow doll
br bra!
2006-02-18

  Isla Estrecho
Jepp. CARPE DIEM!
2006-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Flogging Elly