Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När cellon gråter

Förförelse
förmörkelse
förlöjligande
förstörelse
Allt det finns i landet där man inte älskar

Jag skapar älskandet i din hud
jag ristar in mitt varande
suger mig fast i dig
så länge som dina läppar ljudar sitt ja

Jag ser bortom det fula
jag vänder mig inte om då jag lämnat det

Min själs klänning är vit inför dig
mina tårar kan du dricka
utan att bli förgiftad

När cellon gråter och månen är rund
kom till mig då
och älska för evigt
inte bara för en stund




Fri vers (Fri form) av celloviolin
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-12 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

celloviolin
celloviolin