Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även om en stjärna dör

Långsamma seglande snöflingor
och allt känns så fint
mina ögon glittrar ikapp med dem

Det känns som hela världen
kommer att få fred

Jag stannar kvar i känslan
min mun sjunger en sång om kärleken
och min rädsla för mörkret försvinner

Och även om en stjärna dör inatt
så är jag fylld av tillit nu

Jag har livsmotiv
och jag stannar kvar på jorden en stund till...




Fri vers (Fri form) av celloviolin
Läst 455 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-01 12:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En stjärna dog i dagarna...
Stellan Hemringe från Warheads.
Frid över hans minne.

Om Hitler varit en årstid hade han varit vintern.
2012-12-01
  > Nästa text
< Föregående

celloviolin
celloviolin