Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur många tårar

Hur mycket väger min själ
och hur många är det som vill den väl

Hur många tårar har jag fällt
och var det sorgen det har gällt

Hur många hårda slag gav livet mig
och jag undrar så,
älskar du mig....

Hur fann jag dig min vän
och hur i Guds namn blir det sen

Hur orkade jag leva ända tills nu
och vem vet
vem EGENTLIGEN ÄR DU...




Fri vers (Fri form) av celloviolin
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-14 20:11



Bookmark and Share


  Nathalia
Finstämt författat.
2012-11-15
  > Nästa text
< Föregående

celloviolin
celloviolin