Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallet

Jag faller sakta
ned på mina knän
och jag äger ingen stolthet alls

Jag vill bara finna sanningen
och veta om regnet kan brinna

Jag ropar min älskades namn

och håller samtidigt för öronen
säg mig varför
varför?

Det finns en brand i oss alla
det går inte att förneka

och kanske är det så
just så livet ska vara

Jag låter det brinna
vare sig det är i torka
eller inte




Fri vers (Fri form) av celloviolin
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-15 21:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skaldat!
2012-11-16

  Nathalia
Bra dikt som griper tag i mig när jag läser den. Du fångar verkligen känslorna.
2012-11-15
  > Nästa text
< Föregående

celloviolin
celloviolin