Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgon

Nattmörkret är mjukt
det välver sig över mig som en skugga
mjukt täcke
över allt som irrat runt

Ljuden från dagen tystas ner
och jag vill ha mer

I morgon.




Fri vers (Fri form) av celloviolin
Läst 132 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-16 23:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert skrivet!
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

celloviolin
celloviolin