Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sorgen


Seduction

Dina händer för sakta stråken
över mina känsliga strängar
undertoner vibrerar

darrande
smyger jag under ditt kommando

Förförelsen
kommer
den sprider sig över din hud
och det brinner

Tårar faller
långsamma stund är kommen

Mörkrets toner blandas
med en kärlek
som inte är möjlig

Dina händer är befallande
men måste ge efter

Darrande i moll
under min åtrå
går du

För att aldrig mer
kunna skapa med mig.




Fri vers (Fri form) av celloviolin
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-27 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

celloviolin
celloviolin