Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Söndagskänslan kväver mig.
Fyller mina porer.
Jag längtar efter en upprättelse.

Min starka vilja vill ta sig in i mig.
Blockerad.
Knaster under tungan
fyller min mun med avsmak.

Längta ut, längta in.
Var ska man ta vägen när
undren har slutat inträffa?




Fri vers av Deni
Läst 290 gånger
Publicerad 2004-08-11 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deni
Deni