Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koden till helheten


Du letar efter koden till helheten
så du kan öppna upp
och se mot nya fronter

så titta inte nedför klippkanten
utan se upp
på månens strålkastare
och följ med
i den vilda dansen
mot evigheten




Fri vers av Hanna Pilbom
Läst 556 gånger
Publicerad 2006-02-21 09:49



Bookmark and Share


    Pivvi
Fin text. För mig visar den att man inte ska se sig blind på småsaker som verkar viktiga i studen utan bredda sitt perspektiv, min tolkning av din fina dikt =)
2007-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Pilbom
Hanna Pilbom